Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

zondag 10 januari 2010

De site is af...

Eerst en vooral aan iedereen een succesvol en gezond 2010 toegewenst!
Velen zullen waarschijnlijk al op zoek geweest zijn naar de ultieme beelden van de voorbij sjakosjetocht, doch helaas er was nog niet zoveel terug te vinden!
Wel... zoek niet verder! De site is eindelijk af! Ik weet het... het heeft wat lang geduurd, doch het resultaat mag, al zeg ik het zelf, best wezen.
Naast de afgewerkte teksten zijn er 85 foto's beschikbaar van de zaterdag en niet minder dan 245 foto's van de zondag!
Waarom zoveel van de zondag? Awel, omdat ik niet echt kon kiezen uit de vele foto's van de kajaktocht! Zo veel, zo mooi,...
Nu ik laat jullie niet verder in spanning. Wie niet kan wachten klikt gewoon op zaterdag of op zondag voor de foto's van die dag.
Wil je (nog eens) een korte samenvatting van de tocht lezen, klik dan hier.
Voila, ik wens jullie veel plezier en hebben jullie zelf nog commentaar, dan kunnen jullie deze hier kwijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!