Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

woensdag 10 maart 2010

Miedzy Dwoma in de startblokken...

Jawel, het is zover! De eerste roerselen van de twaalfde Oktobertocht, ditmaal in een regie van Hans, Bart en de liefdevolle zorgen van de vrouwkes, zijnde Annick en Suzie, zijn een feit!
Waar we dit jaar heen gaan, is voor hun een weten en voor ons een raden. Feit is dat deze oudgedienden, allez niet oud oud maar Oktobertocht oud, weet je wel, zeker het klappen van de zweep kennen.
De naam, Miedzy Dwoma, spreekt ook al weer tot de verbeelding doch we zullen op onze honger moeten zitten tot... mja 't laatste weekend van oktober zekerst?
Maar goed, geduld is een schone deugd en wie niet kan wachten, kan alvast nog eens herinneringen ophalen op de Oktobertocht site.
Voor al wie zich geroepen voelt om ook 't één en 't ander neer te typen, aarzel dan niet en klik hier voor uw aanvullende commentaar op dit bericht.

1 opmerking:

  1. Ha, webmaster en co !

    We gaan proberen den 'titer' te ontrafelen ...

    Al moeten we daarvoor naar Polen gaan !

    Schrijf ons maar alvast in: Manten & Kalle

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!