Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

zaterdag 12 juni 2010

Inschrijvingen komen gezapig binnen...

Enige tijd geleden werden we op de hoogte gebracht van de "nog niet zo nakende" geboorte van Miedzy Dwoma.
Uit deze bleek al dat de ouders (Bart, Suzy, Hans & Annick) apetrots zijn op hun komende telg! Om maar te zwijgen van Ceetie & Citse Bio, die zich de gelukkige meter en peter mogen noemen van Miedzy.
Aan de gezapig inkomende inschrijvingen, kunnen we merken dat er toch ook al een zeker enthousiasme leeft bij de Oktobertochters. Momenteel zijn er ± 40 deelnemers via de site ingeschreven, zodat deze al op de lijst staan voor de ultieme uitnodiging bij de "bevalling". Voor diegene die zich nog niet hebben ingeschreven, zou ik voorstellen van niet te lang meer te wachten want de deadline was tenslotte 10 juni 2010!
Dus, kom uit de zon, zet het WK "on hold" of wat je ook aan het doen bent en schrijf je in.
Ben je te lui om te surfen naar www.oktobertocht.com? Geen paniek klik dan hier en je bent direct op het inschrijvingsformulier...
Mja,... hier... formulier... misschien zit er toch ergens een dichter in mij verscholen??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!