Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

maandag 20 september 2010

Nog een dikke maand te gaan...

Inderdaad, langzaam maar zeker komt de start van de 12de editie dichterbij.
Velen zijn al gestart met doorgedreven trainingen op de fiets en de kuiten krijgen een deftige voorbereiding op de komende inspanningen van Miedzy Dwoma.
Zoals jullie te horen kregen op de laatste bijeenkomst, zal er binnenkort iets te zoeken zijn op de site, dus hou de vinger aan de pols!
Verder kan ik jullie vertellen dat de logistieke equipe intussen gebrieft is over de diverse locaties en we zijn ook al ter plaatse geweest. Ik moet zeggen het ziet er weer veelbelovend uit…
Maar goed, we gaan er niet verder over uitweiden en jullie nog wat op jullie honger laten zitten. ‘k Zou zeggen blijven trainen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!