Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

zaterdag 2 oktober 2010

Nodige tip + extra streekbeelden...

De Miedzy Dwoma's schoppen nu al wild om zich heen... en dit nog ruimschoots voor de start!
Sinds kort staat er een broodnodige tip online, die je moet ontcijferen. Alle info hieromtrent kan je terugvinden op de site van 2010. Dus wacht niet langer en zorg dat je deze zeker meehebt, want het goede verloop van de tocht hangt er van af!
Verder zijn de apetrotse, toekomstige "ouders" zo boud om nog 2 streekfoto's vrij te geven. Deze zien er veelbelovend uit en zullen zonder twijfel terug de gesprekken doen opflakkeren met betrekking tot bestemming, te voorziene benodigdheden, te verwachten specialekes, enz. Aan de kriere te zien, kunnen we best al wat eieren naar de Arme Klaren dragen om mooi weer te bekomen! Powodzenia!

2 opmerkingen:

 1. Nooit gedacht dat ik nog ne keer zo blij zou zijn om de zee te zien.
  Beste Hans en Annick, Bart en Suzy en de hele ploeg van de logistiek, ik zou jullie ne keer allemaal willen vastpakken en ne grote knuffel geven. Bedankt voor deze tocht en alle energie die jullie er hebben in gestopt. Het was voor ons lastig maar voor jullie ook. Wachten in het bos, wachten langs de baan en nog ne keer wachten in de parochiezaal... en courage en schouderklopkes geven, ook al zien we d'er heel mottig uit. Wij komen vuil toe maar jullie ruimen op als we weer weg zijn. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Het was schoon.
  Hilde van 'de vulle waste'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, blij dat jullie er zoveel plezier aan hadden! 't Is toch wat anders dan toe te kijken op de zee vanaf onze Belgische duinen...
  Wat dat vastpakken betreft, zijn we blij dat jullie dat niet gedaan hebben... zoals sommigen onder jullie toekwamen. We zouden ook nog vuil kunnen worden :-o
  Zelf hebben we er ook weer plezier aan gehad. 't Is soms wel lastig, maar ja we nemen het erbij!
  Cya en bedankt voor de reactie!

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!