Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

maandag 15 november 2010

't Zit er weer op...

Inderdaad, na maanden uitkijken naar de "geboorte" van Miedzy Dwoma werden tijdens het weekend van 30 & 31 oktober, de verwachtingen ruimschoots ingelost!
Voor de twaalfde maal op rij werden de deelnemers getrakteerd op het stilaan bekende menu van krierkes bestaande uit allerlei ondergronden, een prachtige streek, af en toe een speelse uitdaging en als afsluiter een gezellig samenzijn met spijs & drank!
Wie meer wil weten, kan binnenkort terecht op onze site onder 2010, waar we alles nog eens uit de doeken doen met tekst en uitleg + bijhorende fotookes. Als de site volledig af is, laat ik dit zeker weten via deze blog en via mail. Dus hou ons in de gaten!
Wie zich geroepen voelt, die kan zelf zijn eigen verhaal kwijt via reacties. Na "revisie" zet ik deze dan online. Dus... lat ulder moar ne kje goan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!