Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

zaterdag 21 mei 2011

Eerste info 2011 bekend!

Mei... geen wolkje aan de lucht en iedereen geniet van onze pre zomer! Prima weertje om te fietsen, te wandelen en waarom niet een plonsje aan de kust of in één of andere waterpoel.
Wie denkt er nu aan regen, loeiende wind, bittere kou, modderige krieren en andere herfsttoestanden? Ha… niet moeilijk de gasten van den Oktobertocht tiens!
Inderdaad velen zullen al de brief gekregen hebben met de eerste informatie betreffende de 13de editie van de Oktobertocht die bekend staat onder de naam Walk the Line.
Zoals velen weten, zit de tocht dit jaar in handen van de Zwarte Messe en de Vulle Waste en er zit al ‘t één en ’t ander in de pipeline. In tegenstelling tot de vorige jaren, wordt het startschot gegeven op vrijdagavond in plaats van in de vroege zaterdagmorgen uurtjes. Daarbij komt het feit dat de groepen vertrekken in 5 verschillende shiften van 18.00 tot 20.00 u telkens met een half uurtje ertussen.
Wanneer je zou willen vertrekken dien je aan te geven, in volgorde van voorkeur (1 = eerste keuze enz.), op het inschrijvingsformulier dat terug te vinden is op de site.
Verder zal er, om het geheel wat levendig te houden, om de 2 weken een aanpassing gebeuren aan de 2011 tip pagina. De eerste tip staat intussen online en beloofd weer weinig goeds… of juist wel?
Ga dus snel naar de Oktobertocht site en blijf deze, of deze blog, in de gaten houden en mis niets van Walk the Line!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!