Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

woensdag 29 juni 2011

Tip n°. 4...

Hij is er! Tip n°. 4 staat sedert gisteren online en geloof me, je kan er alle kanten mee op.
Het vermelden van de duidelijk herkenbaar locatie, ligt er iets te dik op doch men weet nooit. Mogelijk is dit het jaar van de duidelijke hints en wordt de streek van de Oktobertocht niet in een waas gelaten.
Of moeten we het gaan zoeken in de tekst, gebruikte geometrische vormen, de opgegeven afmetingen of het hellingspercentage? Ik zou't niet weten...
Ik stel voor dat jullie zelf de tip gaan bekijken op onze tips pagina en zelf uitmaakt welke kant het opgaat. Hebben jullie eventuele bedenkingen of ben je al zeker van de streek? Laat dan zeker niet na om jullie hersenspinsels te delen via "reacties" op dit bericht.
Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!