Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

zondag 19 juni 2011

Walk the Line - een stand van zaken...

Het is nu ongeveer een kleine maand geleden dat de eerste info met betrekking tot de 13de Oktobertocht verscheen.
Het lekkere weertje waar we het toen over hadden is alweer ribbedebie en heeft plaats gemaakt voor een typisch Belgisch zomerweertje met voor elk wat wils. Zon, wolkjes in allerlei grijstinten en af en toe een stevig stortbad! Maar niet getreurd, in oktober zal’t waarschijnlijk niet veel beter zijn en zullen we mogen blij zijn als we geen sneeuw hebben!
Dit brengt ons aan de lopende zaken van Walk the Line. Dat de Oktobertocht nog niet aan interesse heeft ingeboet, blijkt uit de vele inschrijvingen, waarbij de teller momenteel op 71 staat. Van die 71 zijn er 45 personen volledig ingeschreven en is goed voor 15 ploegen. Je kunt deze lijst hier raadplegen.
Verder houden de dames en de heren van de Zwarte Messe en de Vulle Waste hun woord en worden we regelmatig vergast op een tip. Momenteel staat de 3de tip online en kan je hier bekijken. Of ze duidelijk zijn, laat ik aan jullie fantasie over. Feit is dat het er veelbelovend uitziet!
Verder is er een Facebook pagina nieuw leven ingeblazen, waar je de laatste ontwikkelingen kan volgen en waar je ook je eventuele hersenspinsels kwijt kan. Je kunt deze hier vinden.
Dus hou de site in de gaten en binnen een maand volgt een nieuwe stand van zaken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!