Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

vrijdag 23 september 2011

Tip n°. 10...

Voila, tip nummer 10 staat erop! Ik zou het ten zeerste aanraden om deze ter harte te nemen en zeker de moeite doen om grondig door te nemen. In deze tip wordt namelijk één en ander uit gelegd over een te volgen traject met niet alledaagse omschrijving.
Velen onder ons kennen de de klassieke omschrijvingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van het bolleke-pijl systeem, het kompas of Julien kroop in de wagen en merkte dat het stuur rechts stond i.p.v. links enz., enz...
Ik moet toegeven dat het voor mij nieuw is, maar ja... wie ben ik!? Misschien dat de idee al bekend is bij sommigen onder jullie, doch het kan zeker geen kwaad om onze tips pagina eens te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!