Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

woensdag 7 september 2011

Tip n° 9...

Het gaat vooruit, tip n°. 9 staat online. Deze keer is het een video fragment uit de XII werken van Vanoudenhoven. Als opvallendste figuur herkende ik meteen Guido Belcanto, terwijl de kale man ernaast mij wel bekend voorkwam, doch ik kon er niet direct opkomen. Je weet wel hoe dat gaat, je ziet iemand en de radertjes beginnen te draaien, doch met de jaren loopt dat iets minder vlot. Wie deze man is, laat ik aan jullie om dit te dit te weten te komen. Volg gewoon deze koppeling en ik ben zeker dat de wielerliefhebbers onder jullie hem direct herkennen.
Verder mogen we binnenkort ons 50 dagen vieren. Inderdaad, op het moment dat ik deze "neertik", staat er nog exact 51 dagen, 11 uren en 24 minuten op de teller. De seconden zet ik er maar niet bij of anders heb ik nooit gedaan ;-).
Uit ervaring weet ik dat het weeral begint te kriebelen bij de meesten en dat er intussen al duchtig voorbereidingen lopen op vlak van mountainbiken, wandelen, zwemmen (mja...) e.d.m. Van mijn kant uit ga ik ook al wat maneuvreer sessies inlassen, kwestie van ook wat voorbereiding te hebben. Be prepared...
Voila, dat was het zowat en op naar de volgende tip! Ah, by the way, 't is intussen maar 51 dagen, 11 uren en 19 minuten meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!