Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

vrijdag 4 november 2011

Walk the Line zit erop...

Den tocht zit er weeral enkele weken op en opnieuw was het genieten van de streek, het weer en jawel de creativiteit van de organisatie.
Nooit eerder werd er zo omgesprongen met beschrijvingen en niet alledaagse wegwijzers, waardoor het soms wel efkes nadenken was voor men een bepaalde weg insloeg. Kleine letterkes, cryptische negnivjirhcsmo, het volgen van een draad en dergelijke meer waren onderdeel van deze tocht.
Op 25 november hebben we de nabeschouwing van de tocht, waarna we de website zullen bijwerken met allerlei fotomateriaal en een kort verslag van hetgeen wij meegemaakt hebben.
Daar wij niet alles gezien en meegemaakt hebben, zou ik een oproep willen doen om hier jullie verhaal te doen. Indien mogelijk zou ik deze dan ook willen gebruiken om ons verhaal wat bij te kleuren met jullie belevenissen.
Hou je dus niet in en tik hier jullie verhaal.
By the way, je zal deze niet direct zien verschijnen, daar deze eerst moeten "goedgekeurd" worden. Kwestie van geen spam toestanden te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!