Over de Oktobertocht...

Mijn foto
Beveren-Leie, West-Vlaanderen, Belgium
De Oktobertocht is een jaarlijks weerkerend evenement die doorgaat het laatste weekend van oktober en is intussen aan zijn 13de jaargang toe! Bedoeling van deze is om aan de hand van de fiets en de benenwagen van locatie A naar B te gaan en dit bij voorkeur via allerlei "krieren", boswegels en af en toe een stukske "stad" zonder café. Dat de succesformule werkt, blijkt uit de talloze inschrijvingen en jammer genoeg de wachtlijst. Meer info over de Oktobertocht, kan u vinden op www.oktobertocht.com.

zaterdag 9 juni 2012

Logo/Logisch...

We zijn er terug! Na enkele maanden rust, zijn er al enkele zaken weer lopend voor de komende Oktobertocht.
De nodige info is terug verzonden, de site werd aangepast en de eerste inschrijvingen komen binnen.
Momenteel staat de teller op 52, waardoor er nog 23 plaatsen vrij zijn. Dus aarzel niet langer als je wil meegaan en nog niet ingeschreven bent.
De 14de editie van de Oktobertocht gaat door het leven als Logo/Logisch, waar Logo verwijst naar de kleine tocht en Logisch naar de grote. Ah ja, d'as toch logisch!?
In ieder geval wordt het weer een tocht om naar uit te kijken. Met Mieke & Germain aan het roer, hebben we 2 "oude" rotten, die met volle overtuiging weer alles in het werk zullen stellen om jullie weer te laten "genieten". Ik kijk er  in ieder geval naar uit en hoop voor jullie hetzelfde.
Wie wil weten wie er tot nog toe ingeschreven is, kan terecht op de beginpagina van Logo/Logisch.
Ik ben aan het eind en ga er dus uit...
Tot de volgende!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hieronder uw bericht. Let wel, deze wordt pas zichtbaar na "goedkeuring"!